EnterSoft

Az EnterSoft Kft.

Az EnterSoft Kft. 1992-ben alakult szoftverfejlesztési, valamint informatikai és üzletviteli tanácsadási profillal.

A cég szakemberei az alkalmazás fejlesztési, támogatási és integrációs tapasztalatot különösen pénzintézeti-, banki- és telekommunikációs szférában, valamint a közép- és nagyvállalati szektorban szerezték, főleg központi alkalmazás-integrációs feladatok, intézet-specifikus megoldások megvalósítása, továbbá adatszolgáltatási-, adatgyűjtési- és ellenőrzési folyamatok kiszolgálási területeken.

Az egyedi szoftverfejlesztések, alkalmazás támogatások, alkalmazás integrációs feladatok mellett az EnterSoft az ügyfelek specifikus üzleti és technológiai elképzeléseit is megvalósítja, legyen szó akár ügyfélkapcsolathoz, akár belső adminisztrációs folyamathoz kapcsolódó kihívásról.

Az EnterSoft megalakulása óta a megbízhatóság és a magas szintű, kiváló minőségű szolgáltatás jegyében működik, ügyfeleivel és beszállító partnereivel a kölcsönös bizalomra és megelégedettségre épülő szilárd, tartós üzleti kapcsolatok kiépítésére törekszik. A hosszú távú együttműködések kialakítása és tartóssága elsősorban az ügyfélközpontú hozzáállásnak, a felhasználói igények rugalmas kezelésének köszönhető. Hogy a legegyedibb ügyféligényeket is ki tudjuk elégíteni komoly hangsúlyt fektetünk a technológiai változások és újítások követésére illetve munkatársaink folyamatos szakmai fejlődésére.

Munkánk során a legfejlettebb eszközöket és a legújabb technológiai megoldásokat alkalmazzuk, a szoftvertervezés és fejlesztés során maximális modularitásra törekszünk, biztosítva ezzel az alkalmazás egyszerű továbbfejleszthetőségét is.

Szakembereink a hosszú évek alatt számos tapasztalatot szereztek és referenciát halmoztak fel egyedi szoftverek tervezése, megvalósítása, valamint különböző felhasználói rendszerek integrációja területén is.

A rendszerek tervezése és megvalósítása során arra törekszünk, hogy a rendszer ne csak a jelenlegi igényeknek feleljen meg, hanem rugalmas paraméterezése, testre szabhatósága, flexibilitása révén az újabb feladatokat minimális fejlesztői kapacitással lehessen megoldani.

Az EnterSoft 2003 óta az ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszernek megfelelően dolgozik, amely a cég működésének alapfeltétele és a magas szintű informatikai és egyéb szakmai feladatok határidőre történő megvalósításának eszköze. A cég Magyarországon 2014-ben az elsők között építette ki és alkalmazza az új ISO 27001:2013 szabvány szerinti információbiztonsági irányítási rendszert. Az újabb minősítés elősegíti, hogy partnereink és saját adataink, valamint a kapott és átadott elektronikus és papír alapú információk nagyobb biztonságban legyenek olyan harmadik féllel szemben, aki esetleg visszaélne velük – ezáltal növelve partnereink bizalmát a cégcsoport cégeivel szemben. Tanúsító testületünk az SGS (Société Générale de Surveillance) Hungaria Kft., melyet az UKAS (United Kingdom Accreditation Service) akkreditál. Ezt a minősítést az EU-ban, az EU-n kívüli európai országokban, Ázsiában és Ausztráliában is elismerik.

iso27001iso9001
1123 Budapest, Táltos utca 1.
+36 (1) 457 3000 / Fax: +36 (1) 212 0111